BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP’li vekillerde patlama noktasındaydı

CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko’dan Derince Limanı'nda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait silolarda meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama. 

07 Ağustos 2023 17:45
CHP’li vekillerde patlama noktasındaydı

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko’nun açıklamasının içeriği şöyle: 

Kocaeli Derince Limanı'nda bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi’ne ait silolarda meydana gelen patlamada yaralanan vatandaşlarımızı hastanede ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldıktan sonra, patlamanın bulunduğu alanda incelemelerde bulunup oradaki yetkililerden de patlamayla ilgili gerekli bilgileri aldık.

Son dönemlerde ülkemizde meydana gelen orman yangınları, fabrika yangınları, buğday tarlalarının yanması, siloların patlaması gibi gıda krizini tetikleyecek olaylar ülke kamuoyunda birçok soru işaretlerini gündeme getirmektedir.

Bunların kasıtlı ve organize yapıldığı ile ilgili şüphelerin ve soruların yetkilerce cevaplanması gerek. Kamuoyunun aydınlatılması adına İlin Milletvekilleri olarak bizlerde süreci yakından takip edeceğiz. 

  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.