BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Harun Özgür Yıldızlı Kitap Fuarı’na konuşmacı olarak katılacak

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı İzmir/Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Dikili Kitap Günlerine konuşmacı olarak katılıyor. 

31 Temmuz 2023 11:09
Harun Özgür Yıldızlı Kitap Fuarı’na konuşmacı olarak katılacak

29 Temmuz - 6 Ağustos arasında Dikili Belediyesi 75.Yıl Parkında gerçekleşecek olan fuarda Yıldızlı; 1 Ağustos Salı akşamı saat 20.00'de "Yeni Parlamento ve Temsil" başlıklı panelde söz alacak. 

Türk sinemasının önemli isimlerinden Türkan Şoray; şiir dünyasının usta isimlerinden Ataol Behramoğlu, Ahmet Ümit ve değerli yazarlar Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Murat Ağırel, Timur Soykan gibi nice kıymetli isimlerin yer aldığı 2.Dikili Kitap Fuarı, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliğinde gerçekleştiriliyor. 

Programda, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'nın yanı sıra; CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, ve CHP İzmir Milletvekilleri de konuşmacı olarak yer alıyorlar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.