BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Muhip Kanko: İzmit Belediyesine teşekkürler 

CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko, İzmit Belediyesinin, geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı ve KOÜ İnşaat Müh. Bölüm Başkanı Doç. Dr. Utkan Mutman'ın ismini yaşatacağı Kent Parkının açılışında yaptığı konuşmada, "Bu parkın kentimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürler" dedi 

25 Temmuz 2023 16:07
Muhip Kanko: İzmit Belediyesine teşekkürler 

İzmit Unutmaz başlığı altında kentte iz bırakan değerleri yaşatmaya devam eden İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi’nde hayata geçirdiği parka İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı ve KOÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı merhum Doç. Dr. Utkan Mutman'ın adını verdi. Kente büyük katkıları olan merhum Doç. Dr. Utkan Mutman’ın ailesinin de katılımıyla Kent Parkı bugün açıldı. 

“GÜZEL İŞLER KALBE DEĞER"    

CHP Kocaeli Milletvekili Muhip Kanko programda yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı açılışta sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fatma Başkanımın önemli 2 vizyonu var. Biri, ‘İzmit Unutmaz’ başlığı. Açtığı çoğu projede İzmit’e dokunmuş insanların adını yaşatıyor. İkincisi de Güzel İşler Kalbe Değer dediği bir fonksiyon var. Bugün burada çocuklar cıvıl cıvıl oynuyorlar. İnşallah bu aktiviteler sürekli devam eder. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.