BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İbrahim Artvinli’den merkez sağda yeni ittifak mesajı

Hiç kuşku yok ki Kocaeli’nin en deneyimli, en saygın siyasetçilerinden biri de Halil İbrahim Artvinli'dir. Artvinli merkez sağda yeni bir ittifak için kolları sıvadı. Nasıl mı? İşte ayrıntılar. 

24 Temmuz 2023 16:31
İbrahim Artvinli’den merkez sağda yeni ittifak mesajı

DYP Kocaeli eski Milletvekili Halil İbrahim Artvinli’nin sosyal medya hesabından herkesle paylaştığı o mesajın içeriği şöyle:

KORKMA BİZ VARIZ!!!

Hiç bir zaman geç değildir. Türk siyasi hayatında Atatürk Bayar Demirel çizgisinde yol yürümüş, hürriyetçi milliyetçi, kalkınmacı laik Türkiye demokratları; biliyoruz umutları tüketen bir siyaset sarmalı içindeyiz.

İktidar Türkiye’yi karanlığa götürmek için var gücüyle bütün değerlerin yok olması için çalışırken muhalefet kendi koltuk sevdası için çırpınmakta milletin derdini görmezden geliyor.

Adalet partisi ve Doğru yol partisinde yetişmiş siyaseti parti merdivenlerinde öğrenmiş demokrasiye gönülden bağlı ülke ile dertlenen millet ile nefes alan bizler yeni bir yol yapmak yeni bir şeyler söylemek için yola çıkıyoruz. 

Amacımız parti mezarlığına dönüşen ülkede bir mezar taşı daha dikmek değil millete umut olmak bu uğurda şahsi ikballeri bir kenara atmaktır. Yapabilir miyiz? Elbette yaparız misyonumuz bu zaten.

Ne yapacağız? Beni arkadaşlarım demokrat misyonu bir araya getirmek için görevlendirdi. Misyonun temsilcisi birçok arkadaşımla görüştük. Herkes hazır. Meşakkatli bir yol ama egosunu yenmiş ülkeyi düşünen milyonlar var. 

Ne kadar parti ya da oluşum varsa hepsini bir araya getirip dağınıklığı bertaraf etmek önceliğimizdir. Diyeceksiniz lider kim Bayar ve Demirel’i yetiştiren bu millet birini daha bulur. 

Nasıl bulacak? Ben ve arkadaşlarım toparlanmayı sağladığımızda ilk kongrede benim görevim sona erecek oluşum o kongrede liderini seçecektir.

Bu konuda şeffaflık dürüstlük ve gerçekçilik düsturumuz olacak ülkeyi yeniden kuruluş ayarlarına döndürürken yeni yüzyılın gerçeklerini göz ardı etmeyerek müreffeh Türkiye’yi inşa edeceğiz.

Kim bu yola destek verir katkı sağlarsa bilin ki çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke bırakmak için vatandaşlık görevini yapmış olacaktır. Yaşasın hürriyet, yaşasın demokrasi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.