BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’ta, Büyükakın’ı, Erbakan’a şikayet eden o başkan görevden alındı

Yeniden Refah’ta İzmit İlçe Başkanı İbrahim Şener, 3 gün önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı Genel Merkeze şikayet etmişti. Bu gelişmeden sonrada görevden alındı. 

22 Temmuz 2023 09:25
Yeniden Refah’ta, Büyükakın’ı, Erbakan’a şikayet eden o başkan görevden alındı

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe Başkanı İbrahim Şener geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı hedef almıştı.

İbrahim Şener p paylaşımda şu sözlere yer vermişti: “O gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın bize yaptığı konuşma bir ayıptı. Ancak bugün bir başka ayıp daha Tahir Büyükakın tarafından yapıldı. Beni WhatsApp'tan arayan Tahir Büyükakın ile yaptığım görüşmede bana "Benden para istedin" diye iftirada bulundu. Kendisine ben size yönetimimle geldim. Dört kişi idik ve tekrar bir araya gelelim öyle konuşalım. Bu söylediğinizi o ortamda söyleyin de şahitler doğrusunu söylesin dediğimde sizinle bir daha oturmam dedi. 

Kendisine sizden seçimde başarı için teşkilata destek istedim. Onları da raporda yazdım, dedim. Ama şuna üzüldüm. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı makamında oturan bir kimse WhatsApp'tan arıyor ve kendi düştüğü durumu kurtarmak için bana iftira atıyor. Bu ikinci bir ayıptır. Belki aynı asılsız sözleri bugün başkalarına söylemiştir diye bu açıklamayı kamuoyuna duyurmak elzem olmuştur.

Ben efsane Başbakan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamıza, ailesine, evladı Dr. Fatih Erbakan Bey'e sadık, sevdalı bir Milli Görüşçüyüm. Liderime laf söylenmesine sessiz kalamazdım ve gereğini yaparak da liderime rapor olarak sundum. Olay budur, kamuoyumuzun bilgisine arz ederim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.