BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük’te SP’li başkandan zam tepkisi

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

17 Temmuz 2023 22:50
Gölcük’te SP’li başkandan zam tepkisi

Gerçekleştirdiği basın toplantısında ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Özsoy’un ilk maddesi akaryakıta gelen zamlar oldu.

Başkan Özsoy şöyle konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanı’nın yetki verin dediği zaman 22 lira seviyelerinde olan akaryakıt fiyatları şu an 32 lira seviyelerinde seyrediyor. Bakanlıktan gelen açıklamalar ise adeta insanımızın aklıyla alay ediyor.

Gece yarısı gelen zamlar ve iktidarın yaşanan bu olaylardan bihaber tutum sergilemesi idarecilerin aymazlığını ortaya koyuyor.

Bir tablo paylaşılıyor ve Avrupa’nın dolar bazında en ucuz akaryakıt kullanımında 4. Ülke olduğumuzu söylüyorlar ancak bizler dolarla maaş almıyoruz. Dolar endeksli maaş diyorlar zam verdikleri günün ertesinde maaşın dolar karşısındaki değeri daha da düşüyor.

Yöneticilere ve idarecilere sormak istediğim şu acaba sizler dolarla maaş aldığınız için mi bu şekilde tablolar paylaşıyorsunuz.” Dedi.

Milli bir sorun olan göç konusunda da değerlendirmelerde bulunan Başkan ÖZSOY:

GÖÇ KONUSUNDA CİDDİ BİR SINAVLA KARŞI KARŞIYAYIZ

Bu coğrafyalarda da unutmayalım ki sinsi bir şekilde uygulanan bir Büyük Ortadoğu Projesi var. Bu projeye sadece coğrafi sınırların değiştirilmesi gibi dar bir açıdan bakılmaması gerekir. Bölgenin etnik ve kültürel yapısının yapay olarak değiştirilmesi ile bazılarının rahatlık ve huzuru için -ülkemizde de sıklıkla kullanılan ‘Ortadoğu bataklığı’ algısı yaratılmaya çalışılmaktadır. Karışıklık ve kaos fiziki sınırları rahatlıkla aşabilmekte ve bölgedeki her ülke kendi iç sorunlarıyla uğraşmaya zorlanmaktadır. Artık hiçbir ülke yanı başındaki komşusunun başına gelen zorluklarla ilgilenmek gibi tabir caizse bir lükse sahip değildir.

Türkiye ve tüm coğrafyamız özellikle göç konusunda ciddi bir sınavla karşı karşıya. Biz Millî Görüş Hareketi, Saadet Partisi olarak endişeliyiz ve uyarıyoruz; hükümet bir an önce hudut güvenliği, göç politikası ve sığınmacılarla ilgili acil tedbir kararları almalı ve bunları ivedilikle hayata geçirmelidir. dedi.

Başkan Özsoy açıklamalarının devamında şu sözleri kaydetti: 

Cumhur ittifakında yer alan ve seçimden önce sesleri hiç çıkmayan partiler şu günlerde “mış” gibi yaparak kendilerince yapıcı ama milletimizin nezdinde yıkıcı bir muhalefet sürdürdüklerini de ifade etmek isterim. Seçim’den önce Milli Görüş iddiasında bulunup batan gemiye binmek istemeyenler şimdi ise gemide miçoluk yapıyorlar. Sözlerinden 180 derece utanmadan dönenler bakın parantez içinde söylüyorum sözde davalarını satanlar bu millete hiçbir fayda getiremeyecektir. 

Söylüyorum sizlere MHP ve diğer küçük ortaklar cumhur ittifakında hayırlı işlerde öncü olacak yanlış işlerede müsaade etmeyecekti ne oldu da bu sözlerini unuttular, yalnızca sosyal medyadan biz bu zamları ve yanlışları kabul etmiyoruz deyip Meclis’te kukla gibi her dediklerine el kaldırıp iktidarı onayanlar milletimiz nezdinde asla karşılık bulamayacaktır. 

Merhum Erbakan hocamız bizleri her fırsatta AKP’nin yanlışlarına karşı uyarır ve bunların iktidarda devam etmesi halinde  Manevi tahribatın en üst seviyeye çıkacağını, ekonomik yıkımın gerçekleşeceğini ve dış politika da facia yaşıyacağımızı söylerdi. Şunu unutmayalım ki Merhum hocamızın konuşmalarını taklid edenler değil hayatlarına uygulayıp bu sözlerden ders çıkaranlar yalnızca başarılı olacaklardır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.