BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’li başkan Tutuş: Emekçilerin parasını bayramdan önce ödeyin

AK Parti İzmit ilçe Başkanı Muharrem Tutuş, EYT’li işçilerin alacakları için İzmit Belediyesi’nin kapısına dayanmasının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Tutuş, “Kirli siyasetinize, emekçilerin alın terini karıştırmayın. Beş yıldır, tek sermayeniz olan ‘engelliyorlar’ diyebilmek için, emekçilerin evine ve sofralarına girecek ekmek üzerinden siyaset yapmayın” dedi. 

23 Haziran 2023 05:41
AKP’li başkan Tutuş: Emekçilerin parasını bayramdan önce ödeyin

EYT’li personelin İzmit Belediyesi’nin kapısına dayanmasının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş: “Belediyemizin 1 milyar 250  milyon TL bütçesi varken; 40 milyon TL için, belediye emekçilerine bayram önü belediyeyi de bastırdınız ya, size helal olsun. 100 milyonlarca paralar ödediğiniz, birçok ihaleyi kapalı kapılar ardında yaptığınız ve yeni kurulmuş aynı firmalara dağıtarak boşalttığınız belediyeyi en sonunda işçi ve emekçiler bastı.
 
“ELİNİZİ Mİ TUTTUK?”

 100 milyondan fazla paraya Vadi İzmit'i sattınız, elinizi mi tuttuk? 100 milyonun üzerinde, onlarca arsa ve araziyi sattınız elinizi mi tuttuk? Yine milyonlarca ihaleler verdiğiniz yandaş ve yeni kurulmuş firmalara belediyeyi borçlandırıp, arsa ve arazi vererek borç ödediniz elinizi mi tuttuk? Tüm bunlara rağmen, belediyemizin borcu 3 kat artarken, elinizi mi tuttuk? Tesis yapacağız dediniz, arsa satmak istediniz. Yine izin verdik, sattınız. Elinizi mi tuttuk?

“EMEKÇİLERİN PARALARINI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDEYİN”

En sonunda tesis yapacağız kaynak lazım diye sattığınız arsaların paraları da bitince, tesisten vazgeçip o araziyi de satmaya çalışıyorsunuz. Sn.Fatma Kaplan Hürriyet; Kirli siyasetinize, emekçilerin alın terini karıştırmayın. Beş yıldır, tek sermayeniz olan engelliyorlar diyebilmek için, emekçilerin evine ve sofralarına girecek ekmek üzerinden siyaset yapmayın. Belediye emekçilerinin paralarını derhal, bayramdan önce ödeyin.”dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.