BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Öğretmenlerden müzik ziyafeti

Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi’nde sahne alan öğretmenler müzik ziyafeti sundu 

16 Haziran 2023 10:10
Öğretmenlerden müzik ziyafeti

Derince’de öğretmenlerden oluşan koronun her yıl geleneksel olarak düzenlediği konserlerin bu yıl altıncısı düzenlendi. Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi, 60 Evler Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve eşi Şükran Aygün’ün katılımıyla gerçekleşen konser programını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, meclis üyeleri, milli eğitim şube müdürleri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, eğitim camiasından temsilciler ve çok sayıda Derinceli takip etti. Şef Nimet Uçar yönetiminde sahne alan öğretmenlerin ülkemizin farklı yörelerine ait birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.