banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Selman Gürpınar İYİ Parti’den istifa etti

Bir dönem DSP’de Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan ve kuruluş aşamasında İYİ Parti saflarına geçen Avukat Selman Gürpınar istifa etti. 

13 Haziran 2023 15:12
Selman Gürpınar İYİ Parti’den istifa etti

Ahad Andican ve Aytun Çıray gibi kurucu konumundaki merkez sağ siyasetçilerinin terk ettiği İYİ Parti’de yine kurucu konumundaki Selman Gürpınar’da istifa etti.

Bilindiği gibi Selman Gürpınar bir dönem DSP Kocaeli İl Başkanı olarak da görev yapmış, kuruluş aşamasında İYİ Parti’ye geçerek Kocaeli il yönetiminde görev almıştı. Selman Gürpınar İYİ Parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu ve nedenlerine ilişkin açıklama da yapmadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.