BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ercan Umutlu Büyükşehir’e yüklendi: Bozduğunuz asfaltı düzeltseydiniz!

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyesi Ercan Umutlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Alikahya Fatih Mahallesi’nde bozulan asfaltın fotoğrafını paylaşarak, “Bari bozduğunuz asfaltı düzeltseydiniz. Bu kadarda olmaz. Vallahi pes...” ifadelerini kullandı 

13 Haziran 2023 14:38
Ercan Umutlu Büyükşehir’e yüklendi: Bozduğunuz asfaltı düzeltseydiniz!

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Komisyon Üyesi Ercan Umutlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Alikahya Fatih Mahallesi’nde bozulan asfaltın fotoğrafını paylaşarak eleştirilerde bulundu. Ercan Umutlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Alikahya Fatih Mahallesi Meltem Caddesinde kasis yapmak için asfalt Büyükşehir ekipleri tarafından kesiliyor ama ne hikmetse ya da kim istemediyse kasis yapmaktan vaz geçiliyor ve yol o şekilde bırakılıyor. Anladık, Kocaeli Büyükşehir’de güçlü olanın dediği yapılıyor da, bari bozduğunuz asfaltı düzeltseydiniz. Bu kadarda olmaz. Vallahi pes...”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.