AKP İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kapla Hürriyet’in bugün yaptığı basın açıklamasında AK Partili Meclis üyelerinin mecliste onay vermemeleri nedeniyle satılamadığını dile getirdiği araziler çoktan satıldı’ dedi.
"5 YILDIR OLDUĞU GİBİ"
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’un yazılı açıklamasının içeriği şöyle: " CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bugün yaptığı basın toplantısında; Belediyemize ait bir araziye sosyal tesis yapmak için, farklı bazı parsellerin satışını talep ettiğini ancak bu satışlara meclisten yetki alamadığı için sosyal tesis yapmaktan vazgeçmek zorunda kaldığını ifade etmiştir. 5 yıldır olduğu gibi, bugün bir kez daha hem kendisi adına hem de İzmitli hemşerilerimizin beklentileri adına çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.
‘SÜREKLİ YALAN!’
Hiçbir şey elde edemeyeceğini bilmesine rağmen, en azından kendi taraftarlarını elinde tutabilmek ve hatta kandırabilmek adına seçilmiş bir belediye başkanının bu kadar açık seçik ve sürekli yalan beyanatlarla toplumu yanıltmasını ve yönlendirme gayretini şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı.
‘HEMȘERİLERİMİZİN AKLIYLA ALAY EDİYOR'
Tutuş açıklamalarının devamında, “Bahsetmiş olduğu, sosyal tesis yapacaktım ancak yetki vermediler dediği arazilerin satış yetkisi, CHP dahil olmak üzere tüm partilerin ve grupların oy birliği ile kendisine verilmiş ve bu yerlerin satışları dahi yapılmıştır. İlgili meclis toplantısı, karar ve oylaması ekteki videoda mevcuttur. Son olarak kendisini, İzmitli hemşehrilerimizin aklıyla alay etmekten, toplumu germe ve kavga ortamı oluşturma gayretlerinden vazgeçmeye davet ediyoruz” diye konuştu.
08 Haziran 2023 19:46
İzmit Sanat Akademisi Müzik Bölümü’nde 21 öğrenci ücretsiz eğitim hakkı kazandı
Körfez Ticaret Odası’nda teşvik, destek ve dönüşüm imkanları ele alındı
Başkan Hürriyet’in 2016’daki uyarıları yeniden gündemde
Darıca’da MHP’lilerden kulüp Başkanı Poyraz’a geçmiş olsun ziyareti







