BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Sarı Kandıra’da okulları ziyaret etti

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kandıra’da oy kullanma işlemleri devam eden okulları ziyaret ederek tüm görevlilere kolaylıklar diledi 

28 Mayıs 2023 18:53
Başkan Sarı Kandıra’da okulları ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Yener Sarıkaya ve Özer Kazancı, Kandıra’da oy kullanım işlemi devam eden okulları ziyaret etti. CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular ve ilçe yönetimi ile Mehmet Akif İlkokulu, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Tavsire Hurşit Güneş Ortaokulu’nu ziyaret eden Başkan Sarı, sandıklarda yer alan görevlilere ve oy kullanan vatandaşlara kolaylıklar diledi. Seçimlere katılım oranı hakkında da bilgi alan Başkan Sarı, “Sabah saatlerindeki az olan katılım, öğleden sonra artışa geçtiğini gözlemlemek bizleri sevindirdi. Görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımız oy kullanmak için sandık başına gelmeli. Tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.