BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli siyasetinin duayen ismi Artvinli’den seçim mesajı

DYP Kocaeli eski Milletvekili İbrahim Artvinli seçime 1 gün kala sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı. 

27 Mayıs 2023 20:53
Kocaeli siyasetinin duayen ismi Artvinli’den seçim mesajı

İşte o mesajın içeriği:

Tam 50 yıldır siyasetin içindeyim siyasetin her kademesinde görev yaptım. Meclis yönetiminde bulundum. Keipa başkanlığı yaparken 11 ülkede Türkiye’yi temsil ettim.

Zaman zaman buradan doğru bildiğim düşüncelerimi yazdım. Benim de siyasetimde yanlışlarım yanılgılarım oldu bunları da açıkça yazdım.

Zamanın başbakanına bile yanlışlarını yüzüne söyleme cesaretim oldu. Bunlar benim bir daha vekil olmamama sebep oldu. Hiç de pişman olmadım. 

Bugün olsa gene yapardım ve.4 yılı aşkın bir süre vekillik yaptım. Kocaeli’nin kentinde köylerinde kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştım. Bir dönemde 5 dönem vekillik yapanlardan fazla insanımıza dokundum.

2002 den sonra hiç bir yere aday olmadım. Olabildiğimce tarafsız olmaya gerçekleri görmeye çalıştım. AKP’nin ilk 7 yılını kıskanarak izledim. Ne zamanki Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığı başladı bundan sonra tarafımı seçmek zorunda kaldım.

Demokrasi varsa partiler vardır hürriyet vardır. Seçimleri din savaşları vatan bölünmesi haline getiren düşüncenin yanında nasıl olabilirdim.

Neticede seçilen bir parti memleketi 4 yıl idare edecek. Beğenmeyen değiştirecek bu kadar basit konuyu din vatan millet yok oluşuna kadar götüren anlayışın ne faydası var.

Benim inancımdan vatan sevgimden bayrak sevgimden şüphe etmek kimsenin haddi değildir. Ve bu kutsallar kimsenin tekelinde değildir.

İsyanım itirazım buna. Vatana millete beş paralık hizmeti faydası olmayan şeref ve haysiyetten yoksun bazı kişiler burada ve gazetelerde yayınlanan yazılarıma küfür ve hakaret dolu yorum ( çoğu isimsiz) yapıyorlar.Fikri olmaya küfür ve hakaret eder.

Yarın seçim var Oyumu yalan söylemeyen hamaset yapmayıp proje sunan Cumhuriyet ve Atatürk yolunu savunan adaya vereceğim.

Bana kimsenin inancını sorgulamak değil ADALET lazım. Bana HAZİNEYİ NASIL HARCADIĞININ hesabını verecek C.Başkanı lazım.

Yarın yüz yüze bakacak tabutumuza omuz vereceğiz, Din vatan hepimizin, hepimizin değil diyenle zaten yolumuz bitmiştir.

Demokratik laik Cumhuriyet var olsun. Muasır medeniyet hedefimiz olsun. Rabbim milletimizi korusun. Seçiminiz hayırlı olsun. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.