BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te kurulan dev ekran AKP’liler çok rahatsız etti

CHP İzmit İlçe binasının önüne İzmit Belediyesi tarafından kurulan dev ekran AKP’lileri çok rahatsız etti. Neden mi? PKK üzerinden atılan iftiralara Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği yanıtlar ekrana yansıtıldı da ondan! 

25 Mayıs 2023 16:18
İzmit’te kurulan dev ekran AKP’liler çok rahatsız etti

Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini kimse duymasın diye CHP binası karşısına AKP’liler araçlarını park ederek gürültü çıkarmaya başladılar. Hatta seyyar bir araçla dev ekranda kuruldu. Yetmedi MHP’de dev ekran kurdu ve ekranı CHP’lilere doğru çevirdi.

Amaç her iki taraftan da gürültü çıkarıp Kılıçdaroğlu’nun söylediklerini vatandaşın duymasını engellemekti. AKP’liler dijital ekranı İzmit İlçe Seçim Kurulu’na şikayet edip polis marifetiyle kaldırmak için harekete geçtiler.

Lakin CHP’liler durumu Yüksek Seçim Kurulu’na taşıdı ve YSK’dan kaldırılmasına gerek olmadığı kararı çıktı. Buna rağmen AKP’liler durmadılar ve İzmit İlçe Seçim Kurulu alelacele kaldırılması kararı verdi. 

Yüksek Seçim Kurulu’nun yanında İzmit İlçe Seçim Kurulu’nun kararının önemi yoktu. Buna rağmen kanunlara aykırı emir verip onlarca polis göndererek ekranı kaldırdılar. O ekranın yarın tekrar kurulması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.