BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Öğrencilerden anlamlı kermes

Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu’nun düzenlediği kermese katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan kıymetli evlatlarımızın her zaman yanındayız” dedi 

24 Mayıs 2023 09:06
Öğrencilerden anlamlı kermes

PAKMAYA HURİYE PAK ORTAOKULU

Sırrıpaşa Mahallesi’nde eğitim veren Derince Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu’nun düzenlediği kermes yoğun katılımla gerçekleşti. Kermesin açılışı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu Müdürü Bilal Avcı, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Yasin Kayı, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleşti. 

BAŞKAN AYGÜN YALNIZ BIRAKMADI

Derince Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu’nun bahçesinde düzenlenen kermesi gezen ve burada incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “İlçemizin güzide eğitim kurumlarından Huriye Pak Ortaokulu’nun düzenlediği kermese katılarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı olan kıymetli evlatlarımızın her zaman yanındayız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.