AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçelerde oy kullanılan okulları gezdi. İlk olarak Gebze bölgesini dolaşan Tahir Büyükakın ve Şahin Talus, hem vatandaşlarla sohbet etti hem de sandık kurulu üyelerine kolaylıklar diledi.
KÖRFEZ’İ DOLAŞTILAR
Gebze ve Dilovası’nın ardından Körfez’e gelen Talus ve Büyükakın’a, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İlçe Başkanı Nurettin Okutan’da eşlik etti. Petkim Ortaokulu’na oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Büyükakın, sandık kurulu üyelerine de kolalıklar diledi.
HUZUR İÇİNDE GEÇİYOR
Kocaeli’nin dört bir yanında seçim heyecanının sürdüğünü belirten AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte, ilçe ilçe, okul okul gezerek vatandaşlarımızın huzur ve mutluluk içinde bir seçim geçirmesi için çalışıyoruz” dedi. Büyükakın ve Talus Körfez’in ardından Derince’ye geçti
.gif)
Telefonunuzdaki bu belirtilere dikkat!
Gebzelileri bu etkinlikler bir araya getirdi
Gıda fiyatları yükseliyor
Bakan Yardımcısı Çelik ve Vali Aktaş, soluğu Garnizon Komutanlığı’nda aldı






