BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Karslılar Yıldızlı’yı akordeon ile karşıladı

Her gittiği yerde büyük ilgi gören CHP Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, Derince’de faaliyet gösteren Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği üyeleri tarafından da akordeon ile karşılandı  

13 Mayıs 2023 16:02
Karslılar Yıldızlı’yı akordeon ile karşıladı

CHP Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, adaylığı açıklandıktan bugüne kadar sahadan ayrılmadı. Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki hemşeri derneklerini gezen Yıldızlı, kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. Milletvekili adayı Yıldızlı’nın ilçe başkanı Atasoy Bilgin ile birlikte, dün ziyaret ettiği hemşeri derneklerinden birisi de, Derince ilçede faaliyet gösteren Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği oldu. Serhat İlleri Kars Ardahan Iğdır Dayanışma Derneği Başkanı Fuat Katkay ve üyelerinin akordeon ile kapıda karşıladığı Harun Yıldızlı, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. 

“EKONOMİYİ BATIRDILAR”

Dernek ve CHP İlçe Başkanı’nın kısa konuşmaları sonrası Karslılar’a hitap eden Yıldızlı, “Sevgili Karslılar; aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu kentin bir evladı olarak desteğinizi istemeye geldim. Bizim partimiz savaş meydanlarında kurulan bir partidir. Bizim bayrak ve vatan sevgimizi kimse sorgulayamaz. Cumhur İttifakı temsilcileri projelerini açıklamak yerine bize ağır ithamlarda bulunuyorlar. Çünkü yapacak bir şeyleri yok. Ekonomiyi batırdılar” dedi.

“DERİNCE KAN KAYBEDİYOR”

Derince ilçenin sürekli olarak kan kaybettiğini de belirten Yıldızlı, “Emniyet müdürlüğü taşındı, hastane taşındı, stadyum taşındı. İnsanlar hastane için saatlerce yol gitmek zorunda kalacaklar. Bu ilçeyi köye çevirdiler. Liman bölgesine gidiyorsunuz, oradaki kamyoncular kan ağlıyor. Esnaf kan ağlıyor. Bizim iktidarımızda tüm bu sorunları çözeceğiz. 14 Mayıs Anneler Günü. Her alanda en büyük çileyi çeken annelerimize, bu özel günde, en büyük hediyemiz seçimleri kazanmak olacak. Artık hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Artık, anneler çocuklarının beslenme çantasına yiyecek koyabilecekler” diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.