banner741

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yıldızlı, kadınlarla adeta gövde gösterisi yaptı 

Seçime 3 gün kala saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden CHP Milletvekili Harun Yıldızlı, Çayırova ilçesinde partili kadınlarla esnaf ziyaretine çıktı 

12 Mayıs 2023 16:42
Yıldızlı, kadınlarla adeta gövde gösterisi yaptı 

CHP Milletvekili adayı Harun Yıldızlı, seçime sayılı günler kala saha çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Temposunu iyice artıran Yıldızlı, dün gün boyu 5 ilçede program gerçekleştirdi. Dün Çayırova ilçe ile başlayan Yıldızlı, gece Gölcük ilçedeki gençlik konserine katılarak programını sonlandırdı. 

PROVOKASYONLARA GELMEYELİM

İlk olarak Çayırova ilçe örgütüne giden Harun Yıldızlı, İlçe Başkanı Binali Eniş, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili kadın tarafından karşılandı. CHP Milletvekili adayı Serap Çakır’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşma yapan Harun Yıldızlı, “Partimizin kadın emekçileri hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizden bir ricam provokasyonlara gelmeyin. Kaybettiklerini anladıkları için iyice agresifleştiler. Bizim soğuk kanlı olmamız lazım” dedi. 

EN BÜYÜK HEDİYEMİZ

15 Mayıs sabahı baharın geleceğinin de altını çizen Yıldızlı, “Kadınlar olmadan hiçbir şey tam olmaz. Bu seçimleri kadınların ve gençlerin emekleriyle kazanıyoruz. 14 Mayıs Anneler Günü. Her alanda en büyük çileyi çeken annelerimize, bu özel günde, en büyük hediyemiz seçimleri kazanmak olacak. Artık hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Artık, anneler çocuklarının beslenme çantasına yiyecek koyabilecekler” diye konuştu. Konuşmalardan sonra Yıldızlı ve partili kadınlar Çayırova ilçesindeki esnafları dolaşarak, bilgilendirme yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.