BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Güngör ve Yolcubal Gölcük’te Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı

CHP Kocaeli Milletvekili adayları Tülin Keçeci Güngör ve Hülya Güreli Yolcubal, Gölcük’teki kadınların yoğunlukla çalıştığı tekstil atölyelerini ziyaret ederek yoksulluğu ve güvencesizliği ortadan kaldıracak Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı 

04 Mayıs 2023 13:32
Güngör ve Yolcubal Gölcük’te Aile Destekleri Sigortası’nı anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayları Tülin Keçeci Güngör ve Hülya Güreli Yolcubal, Gölcük’te gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri sonrasında tekstil atölyesinde çalışan emekçilerle bir araya geldi. CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, ilçe yönetimi, CHP Gölcük Kadın Kolu Başkanı Mine İşeri’nin de yer aldığı ziyaretlerde Güngör ve Yolcubal emekçilerin taleplerini tek tek dinleyerek Millet İttifakı’nın çözüm için geliştirdiği projelerini aktardı. Kadın emekçilerin yoğunlukla çalıştığı konfeksiyon atölyesi ziyaretinde milletvekili adayları, yoksulluğu ve güvencesizliği ortadan kaldıracak olan Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun çok önem verdiği Aile Destekleri Sigortası’nın detaylarını aktardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.