BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Küçükkaya, Başiskele Barbaros Mahallesi sakinlerini dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Başiskele’deki Millet İttifakı kurmayları ile Barbaros Mahallesi sakinleriyle buluştu 

03 Mayıs 2023 21:02
Küçükkaya, Başiskele Barbaros Mahallesi sakinlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, Başiskele Barbaros Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, ilçe yönetimi, CHP Başiskele İlçe SKM Başkanı Arif Gökyıldız, meclis üyesi Emine Özkar, Saadet Partisi Başiskele İlçe Başkanı Ethem Karataş, meclis üyeleri Mustafa Gürsoy, Kadir Öztongo, GELECEK Parti İlçe Başkanı Nuri Yalçın’ın da yer aldığı ziyaretlerde Başiskele Millet İttifakı kurmayları ile Küçükkaya, 14 Mayıs seçimlerinin nabzını tuttu. Vatandaşların ve özellikle genç seçmenin Millet İttifakı iktidarından beklentilerini dinleyen Küçükkaya, halkın taleplerine göre hazırlanan iktidarın ilk 100 gününde hayata geçecek projeleri aktardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.