BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Okulistik Türkiye şampiyonu Körfezim Eğitim Kurumları’ndan

Her yıl akademik başarı grafiğini arttırarak yapılan sınavlarda ilk sırada yer alan Körfezim Eğitim Kurumları, bu yıl da Türkiye genelinde yapılan Okulistik Deneme Sınavı’nda 8. Sınıf öğrencisi Elif Yağmur Dönmez’in tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olması ile yine zirveye adını yazdırdı.  

03 Mayıs 2023 05:28
Okulistik Türkiye şampiyonu Körfezim Eğitim Kurumları’ndan

8. sınıf öğrencilerinden Tuana Selma Güneş Körfez İlçe İkincisi ve Zeyneb Dursun ise Körfez İlçe üçüncüsü olarak başarı tablosunu pekiştirdiler.

Okulda yapılan törenle başarı belgelerini kendilerine teslim ederken duyduğu memnuniyeti ve gururu öğrencileri ile paylaşan Körfezim Eğitim Kurumları Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin, başarıya ulaşmanın zor olduğunu, ancak bunu devam ettirme sorumluluğunun daha büyük olduğunu ifade etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.