BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfezim’de coşkulu 23 Nisan kutlaması

Kocaeli’nin köklü eğitim kurumlarından Körfezim Eğitim Kurumları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı’nı velilerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. 

01 Mayıs 2023 20:35
Körfezim’de coşkulu 23 Nisan kutlaması

İstiklal Marşı ve Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ile başlayan programda, Okul İdarecilerinin günün anlam ve önemi ile ilgili yaptıkları konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı. Törende  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan “Çocukların Gözüyle 23 Nisan “ konulu resim yarışmasında derece yapan Pınar Koltuk, Zeynep Özyurt ve Tuğçe Filiz adlı öğrencilerle Kompozisyon Yarışması’nda derece yapan Ada Köni ile Satranç Turnuvası 9 Yaş Şampiyonu Beren Çetin adlı öğrencilere ödülleri ve başarı belgeleri takdim edildi.
 
Törende görev alan öğrenciler 23 Nisan Şiirleri okudu.Anaokulu öğrencilerinin Dünya Çocukları ile ilgili yaptıkları gösteri ve çocuk şarkılarından sonra halkoyunları ekipleri sahneye çıktılar.Pek çok yöreye ait halkoyunları gösterisi sunan öğrencilerin ardından, okul öğretmenlerinin müzik dinletisi ve koroların şarkıları ile sona eren program veliler tarafından çok beğenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.