BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Katırcıoğlu: Aile bazlı vatandaşlık maaşı uygulamasını başlatacağız

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu Darıca’da vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Katırcıoğlu; “Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi’ni hayata geçireceğiz.” dedi. 

30 Nisan 2023 15:10
Katırcıoğlu: Aile bazlı vatandaşlık maaşı uygulamasını başlatacağız

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu seçim koordinasyon merkezi programları kapsamında Darıca’da vatandaşlarla buluştu. Katırcıoğlu’nda Darıca’da gerçekleştirdiği programlarda AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz eşlik etti. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden Cumhur İttifakı’nın güçlü bir şekilde kazanmasının istikrar açısından önemli olduğunu söyleyen Milletvekili Katırcıoğlu, vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

AİLE BAZLI VATANDAŞLIK MAAŞI UYGULAMASI BAŞLAYACAK

AK Partinin bugüne kadar her alanda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini söyleyen Milletvekili Katırcıoğlu; “Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi’ni hayata geçireceğiz. Bu çerçevede, Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasını başlatacağız. Yeni dönemde, aileyi güçlendirmeye dönük yenilikçi mekanizmalar geliştirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde uygulamaya koyacağımız Aile Koruma Kalkanı Programı ile ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak, yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler öncelikli olmak üzere her ailede en az bir kişiye iş imkânı sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.