BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Türkkan ve Özön Karamürselli vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı 

İYİ Partili milletvekili adayları, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) çalışması kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. 

30 Nisan 2023 17:39
Türkkan ve Özön Karamürselli vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı 

28. Dönem Milletvekili Adayları Lütfü Türkkan ve Aşkın Özön Karamürsel’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, il ve ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Türkkan ve Özön; Altın Kemer Başpehlivan Ahmet Taşçı, Karamürsel'e ilk altın kemeri getiren Başpehlivan Aydın Demir ve Yağlı Güreş Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Eski Başkanı, Karamürselli Başpehlivan Mehmet Yılmaz’ı geçirdiği kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

İyi Partililer ziyaretlerinin devamında kadın istihdamına büyük katkı sağlayan tekstil işletmesi, Kızılderbent köyü ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Karamürselli vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan adaylar, “Bir oy Kemal’e bir oy Meral’e” diyerek destek istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.