BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AK Parti, Rumeli Balkan Türkleri Dernekleri’yle kucaklaştı

AK Parti Kocaeli, Rumeli Balkan Trakya Dernekleri Başkan ve yönetimleriyle bir araya geldi.  

28 Nisan 2023 18:49
AK Parti, Rumeli Balkan Türkleri Dernekleri’yle kucaklaştı

Kocaeli’de sivil toplum kuruluşlarıyla sık sık bir araya gelen AK Parti Kocaeli, İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliğinde Rumeli Balkan Trakya Dernekleri Başkan ve yönetimlerini ağırladı. 

 “HAMDOLSUN TÜRKİYE GİBİ BİR VATANIMIZ VAR”

Rumeli Balkan Trakya Dernekleri Başkan ve yönetimlerine ev sahipliği yaptığı programda hitap eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Sizler aslında bu vatanın öz evlatlarısınız. Sizlerin dedeleri, ataları başka bir yere değil, ana yurtlarına, baba evlerine geldiler.  Bakın, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de, Rumelilidir. Bugün hamdolsun Türkiye gibi bir vatanımız, Türkiye gibi bir sığınağımız, Türkiye gibi bir geleceğimiz var. Cumhurbaşkanımızın, yaklaşımı hepinizin malumu. Bugün Avrupa’da, Balkanlarda bulunan soydaşlarımızın haklarını korumak, onlarla yol yürümek adına her adımı atıyor. Yurt dışına çıktığımızda, oradaki kardeşlerimiz bunu çok daha iyi anlıyor ve gurur duyuyor” dedi.



“CUMHURBAŞKANIMIZ GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR”

Talus konuşmasının devamında; “Şimdi önümüzde bir seçim var. Biz birlik ve beraberliğimizi korumak, bu vatanı bölmek isteyenlere fırsat vermemek için çalışıyoruz. Birileri özerklik söylemlerine ağzını açıp bir şey diyemiyor. Vatanı bölmek isteyenlere ağzını açıp bir şey diyemiyor. Tam aksine, onları cesaretleniyor, destek veriyor. Biz çalışıyoruz. Allah için çok çalışıyoruz. Takdir milletimizin diyoruz. Gecesi, gündüzü olmadan çalışan, dünyanın her yerinde mazlumlara kucak açan Cumhurbaşkanımız, televizyon programında birazcık rahatsızlandı diye adeta zil takıp oynayacaklar.  Ne yaptı size Erdoğan? Neden bu kötülük? Allah’ın izniyle kötülere bu seçimde milletimiz dersini verecektir.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.