BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Radiye Sezer Katırcıoğlu Körfez’de gezmedik yer bırakmadı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu önceki gün seçim çalışmaları kapsamında bütün gününü Körfez ilçede geçirdi. 

27 Nisan 2023 19:10
Radiye Sezer Katırcıoğlu Körfez’de gezmedik yer bırakmadı.

Çankırılılar Derneği, Atalar Mahalle Muhtarlığı, Komek Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Ardından da beraberinde Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve eşi, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okudan, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yöneticileri ile Salı pazarına giden Katırcıoğlu vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Hükümetin çalışmalarını anlattı. Özellikle kadınlar hakkında yapılan çalışmalara değinen vekil Katırcıoğlu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Radiye Sezer Katırcıoğlu, salı pazarının meşhur peynircisi diye bilinen pazar esnafının “ben Cumhurbaşkanımızın reisin hastasıyım, bana AK Parti rozeti verin” diyerek rozet istemesi üzerine ilçe yöneticisinin yakasındaki rozeti peynircinin yakasına taktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.