BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dilovası’nda İYİ Parti’ye dönük dip dalga var

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Şanbaz Yıldız, Dilovası’nda İYİ Parti’ye dönük büyük bir dip dalganın olduğunu söyledi  

25 Nisan 2023 10:56
Dilovası’nda İYİ Parti’ye dönük dip dalga var

Seçimlere 20 günden az bir zaman kala, İYİ Parti’nin aday adayları İl SKM’nin düzenlediği programlar çerçevesinde ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşıyor. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Şanbaz Yıldız da günlerdir sahada. Son olarak İlçe Başkanı Emin Yılmaz ve parti yöneticileriyle birlikte Dilovası’nda esnaf ziyareti yapan, ev ev dolaşan ve birçok kişiye parti rozeti takan Yıldız, Dilovası’nda İYİ Parti’ye dönük büyük bir dip dalganın olduğunu söyledi.  

“Gördüğümüz tablo bizleri çok memnun etti”

Her ilçede olduğu gibi Dilovası’nda da yüzlerce kişiyle bir araya geldiklerini kaydeden Yıldız, “Gördüğümüz tablo bizleri çok memnun etti. Gerek Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na gerekse de partimiz, Türkiye’nin sigortası İYİ Parti’ye çok büyük ilgi var. İnsanlar direkt İYİ Parti ve Meral Akşener diyorlar. 14 Mayıs’ta Dilovası’nda tarihi bir oy alacağız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.