BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Babacan'dan Oğan ve İnce'ye gönderme

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisinin Ankara İl Teşkilatı’nda konuştu. Babacan, ATA İttifakı ve Memleket Partisi adaylarına göndermede bulundu. 

23 Nisan 2023 10:17
Babacan'dan Oğan ve İnce'ye gönderme

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçimlerde gerçekte iki adayın yarıştığını söyleyerek Sinan Oğan ve Muharrem İnce için ‘iddiaları yok’ dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerdeki seçim vaatlerine ilişkin de konuşan Babacan “Dikkat edin, hiçbir seçimde Sayın Erdoğan bu seçimde yaptığı kadar popülizm yapmamıştı. Kesenin ağzını öyle bir açtı ki ne gerekirse veriyor. Paranın olup olmamasının hesabı yok. Ülkenin kaynaklarının yetip yetmeyeceğinin hesabında değil” ifadelerini kullandı.

Babacan, partisinin Ankara İl Teşkilatı’nda partililerle bayramlaştı. Gündeminde seçim olan Babacan, ilk turda Millet İttifakı’nın kazanacağını söylerken “Toplumsal bilinç seviyesi yükselecek, sağduyu ve aklıselim galip gelecek” ifadelerini kullandı.

Babacan seçimlerde gerçekte iki adayın yarıştığını ise şu cümlelerle açıkladı:

"GERÇEKTE İKİ ADAY YARIŞIYOR"

"Referandum benzetmesi çok önemli. Herkesin kolaylıkla anlayacağı bir örnek. Cumhurbaşkanlığı seçiminde dört aday var ama gerçekte iki aday yarışıyor. Diğer iki adayın bir iddiası yok. Sayın Kılıçdaroğlu ve Sayın Erdoğan dışındaki adaylara destek veren vatandaşlarımızın ‘Oyum bu iki adaydan hangisine destek anlamına geliyor’ diye iyi düşünmesi lazım. Daha 20 gün var. İnanıyorum ki anlayanlar anlamayanlara anlatacak. Toplumsal bilinç seviyesi yükselecek, sağduyu ve aklıselim galip gelecek ve inşallah bu işi birinci turda halledeceğiz. Bunu yapacağız."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.