BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Prof. Dr. Hülagü, hemşeri dernekleriyle buluştu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü ilçe ilçe gezerek hemşeri dernekleriyle bir araya geldi. Derince ve Kartepe’de vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Hülagü vatandaşlarla bayramlaştı. 

23 Nisan 2023 16:06
Prof. Dr. Hülagü, hemşeri dernekleriyle buluştu

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Kocaeli Milletvekilliği Genel Seçimleri için saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü Derince ve Kartepe’de hemşeri derneklerini ziyaret etti.

ÖNCE DERİNCE SONRA KARTEPE’DE BAYRAM ZİYARETİ

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile birlikte ilçede ziyaretler gerçekleştiren Prof. Dr. Hülagü, Kars Digorlular ve Sarıkamışlılar Derneği’nde vatandaşlarla bayramlaştı. Gittiği her yerde yoğun ilgi ve sevgi seliyle karşılaşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü Derince’deki ziyaretlerinin ardından Kartepe’de vatandaşlarla buluştu.

PROF. DR. HÜLAGÜ’YE SEVGİ SELİ

Bayram ziyaretleri kapsamında Kocaeli Erzurumlular Vakfı’nı ziyaret eden Prof. Dr. Hülagü ardından Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman ile birlikte Kartepe Erzurumlular Derneği’nde vatandaşlarla buluştu. Erzurumluların yoğun ilgi ve desteğiyle karşılanan Hülagü, vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.