BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yıldızlı ve Yolcubal’dan Kandıra çıkarması

CHP Kocaeli Milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve Hülya Güreli Yolcubal Kandıra’da önce muhtarlarla buluştu ardından pazar yeri ziyaretinde mutfaktaki yangını vatandaşlardan dinledi 

20 Nisan 2023 21:07
Yıldızlı ve Yolcubal’dan Kandıra çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayları Harun Özgür Yıldızlı ve Hülya Güreli Yolcubal Kandıra’da biz dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Naim Keskin, Yener Sarıkaya, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, ilçe yönetimi, CHP Kandıra İlçe Başkanı Neşe Açıkgöz, CHP Kandıra İlçe SKM Başkanı Recep Şenol, meclis üyeleri Mustafa Türk, Gürkan Çakır’ın yer aldığı ziyaretlerde heyet ilk olarak Kocaeli Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kaçar, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yüksel Horuz ve muhtarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Muhtarlarla buluşmanın ardından Kandıra Pazarı’na çıkarma yapan heyet esnaflarla ve vatandaşlarla bayramlaştı. Mutfaktaki yangının dinmesine sayılı günler kaldığını ifade eden Yıldızlı ve Yolcubal, ekonomik buhranın etkilerini vatandaşlardan dinledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.