BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kanko ve Arduç gençleri dinledi

CHP Kocaeli Milletvekili adayları Muhip Kanko ve Caner Arduç, gençlerin yoğunlukla vakit geçirdiği Rauf Orbay Sokak’ta genç seçmenlerin taleplerini dinledi 

20 Nisan 2023 07:12
Kanko ve Arduç gençleri dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko ve Caner Arduç, İzmit Karabaş Mahallesi Rauf Orbay Sokak’ta iftar sonrası kafeleri ziyaret ederek gençlerle ve esnafla bayramlaştı. CHP Kocaeli İl SKM Başkanı Nazım Gençtürk, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Gülşah Çubuklu, Mehmet Demirtaş, CHP Derince Gençlik Kolu Başkanı Ali Demir’in de katıldığı ziyarette milletvekili adayları yaklaşan seçimler öncesi gençlerin yoğunlukla vakit geçirdiği sokakta beklentilerini dinledi.

Ülkenin içerisinde bulunduğu siyasi gerginliği çok fazla hissettiklerini belirten gençler, 14 Mayıs’ta sandık başına gitmeyi sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek taleplerini iletti. Milletvekili adayları Kanko ve Arduç’un gençlerin kafasındaki soru işaretlerini giderdiği sohbetler oldukça keyifli anlara sahne oldu. Kanko ve Arduç, gençleri Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 28 Nisan’da gerçekleştirilecek Kocaeli Millet Buluşması’na davet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.