BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nail Çiler muhtarları gezdi 

CHP 28. Dönem Milletvekili Adayı Nail Çiler, Gebze bölgesinde ki muhtarları ziyaret etti. Seçim çalışmalarına yoğun bir takvimle devam eden Çiler, ziyaretlerde gördüğü ilgiyle de moral depoluyor 

17 Nisan 2023 05:59
Nail Çiler muhtarları gezdi 

Bağlarbaşı Mahallesi Muhtarımız Aytun Er, Cami Mahallesi Muhtarı Hasan Basri, Zincirlikuyu Mahallesi Muhtarı Şaban Albas, Yalı Mahallesi Muhtarı Sema Berk Hanımefendi ve Yeni Mahalle Muhtarı Cemal Özdemir'i makamlarında ziyaret eden Çiler, hem muhtarlarla hem de mahalle esnafıyla bir araya geldi. 

Nail Çiler, “Muhtarların çok sorunları var, esnafların çok sorunları var. Hepsine hakimiz, çözüm önerilerimiz hazır. Kıymetli muhtarlarımız ve esnaflarımız her şeyin farkındalar, çözümün adresini biliniyor. İnşallah bundan sonra daha güzel bir ülkede daha mutlu bir ömür süreceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.