BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mehmet Aras Kandıralılara seslendi

Yeniden Refah partisi Kocaeli milletvekili adayları çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeniden Refah partisi tarafından Kocaeli’nden milletvekili adayı olarak gösterilen ve yaptığı açıklamalarla ülke gündeminden düşmeyen Mehmet Aras’ın ne yapacağı Kocaeli kamuoyu tarafından merakla bekleniyordu.  

16 Nisan 2023 20:39
Mehmet Aras Kandıralılara seslendi

Aras ilk önce sosyal medya hesaplarından; ortaya koyduğumuz görüşler ortadadır. Fakat genel başkanımızı yalnız bırakmayacağız” açıklamasını yaptı. Ardından milletvekili adayları Maşallah Söğüt ve Hakan Uzun ile Kandıra’ ya seçim çalışması yapmaya gideceğini duyurdu. Sonrasında Karaağaç köyü muhtarlığı tarafından düzenlenen geleneksel köy iftarına katıldı. 

Ardından Kandıra’ ya giden Mehmet Aras, Maşallah Söğüt ve Hakan Uzun Kandıra’ yı karış karış gezdiler. Sahura kadar ışık gördükleri her kapıyı çalan milletvekili adayları, yeri geldi halkı dinledi, yeri geldi kahvehanelerde halka hitap etti. Yeri geldi sokaktaki vatandaşa partilerinin projelerini anlattı. Partinin Kandıra ilçe başkanı Levent Gödek ve yönetimi çalışmaya güçlü bir şekilde destek oldular. Kandıranın genç başkanı Gödek’ e hemşerilerinin gösterdiği sevgi görülmeye değerdi. Sahura kadar Kandıra’ yı mahalle mahalle gezen adaylar halktan büyük ilgi gördüler. 



ARAS, YENİDEN REFAHI GÜÇLÜ ŞEKİLDE MECLİSE SOKUN DEDİ

Mahalle muhtarları tarafından ilgiyle takip edilen Mehmet Aras muhtarların ricası üzerine köy kahvelerinde sandalye üzerine çıkarak konuşmalar yaptı. Muhtarlar Aras’ ın konuşmalarını cep telefonu ile kaydetmeyi ihmal etmediler. Aras Yeniden Refah Partisinin meclise güçlü bir şekilde girebilmesi için Kandıralıların desteğini istedi. Aras Kandıra halkına partisinin logosunu hatırlattı oy pusulasındaki yerlerini gösterdi.
Halk ziyareti sırasında Kandıralı eski sağlık bakanı Kazım Dinç ile de karşılaşan Aras, Dinç ile bir sure sohbet etti.

MAŞALLAH SÖGÜT; PROJELERİMİZ HAZIR, ÜLKEYİ BATAKTAN ÇIKARACAĞIZ

Program kapsamında Kandıranın birçok mahallesinde kalabalık gruplara hitap eden Maşallah Söğüt tüm seçmeni Yeniden Refah Partisine oy vermeye davet etti. Partisinin kalkınma projelerini seçmene anlatan Söğüt halktın büyük ilgisini topladı.

HAKAN UZUNU GENÇLER BAĞRINA BASTI

Kandıra programına katılan bir diğer vekil adayı Hakan Uzun program boyunca gençlerin masalarına oturdu. Dertlerini dinledi. Gençlere uzun uzun partisinin projelerini anlattı. Gençler özellikle Uzun’ a yoğun ilgi gösterdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.