BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Partili adaylar günde 5 bin kişiye dokundu 

İYİ Parti’de milletvekili adayları geçtiğimiz hafta belirlendi. Adaylar pazartesi günü itibariyle sokağa çıktı ve günlük 5 bin kişi ortalamayla 6 günde 30 bin kişiye dokundu  

15 Nisan 2023 08:39
İYİ Partili adaylar günde 5 bin kişiye dokundu 

İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığının yaptığı programlar İYİ Parti’ye bir rekor kırdırdı. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü itibariyle sokağa çıkan adaylar, ilçe ilçe dolaştı, günde 5 bin kişiye dokundu. Böylelikle İYİ Partili adaylar kısa sürede 30 bin Kocaeliliyle temas etmiş oldu. 

İVME YÜKSELECEK

Adaylar ilçelerde ağırlıklı olarak esnaf ziyaretleri yaparken, girmedikleri kahvehane, hatırını sormadıkları esnaf kalmadı. Bu süre içerisinde yüzlerce kişi de İYİ Parti saflarına katıldı. İYİ Parti, önümüzdeki haftadan itibaren ivmesini daha da yükselterek çalışacak. 

“KARARI HALK VERECEK”

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, İYİ Parti’nin sadece milletle yol yürüdüğünü ifade ederken, “Seçimde kararı insanları manipüle eden anketçiler değil, kirli dilleri ile toplumu kutuplaştıran siyasetçiler değil, halk verecek. Biz bu yüzden bu süreçte sadece halkımızın kapısını çalıyor, yalnızca onlardan destek istiyoruz” dedi. 

“HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

İYİ Partili adayların millet tarafından çok sevildiğini ifade eden Acur, “14 adayımız da halkın teveccühü ile karşı karşıya. 14 adayımız da çok çalışkan. Onların ve teşkilatlarımızın yoğun gayretleri sayesinde Kocaeli’de hedefimize ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.