BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Doğan Demir’den siyaset dersi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, seçim bölgesi olan İstanbul’da yaptığı çalışmalarla adeta siyaset dersi verdi. Seçim bölgesinde yoğun tempoyla dikkat çeken Demir, öncelikle teşkilatın tam desteğini aldı. 

15 Nisan 2023 19:24
Doğan Demir’den siyaset dersi

Seçim bölgesinde çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, örgütlenme ve teşkilatçılık konusundaki deneyim ve önemini bir kez daha gösterdi. Uzun yıllar CHP içinde çeşitli görevler üstlenen Doğan Demir bilindiği üzere Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Alevi Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanlığı görevinde bulunmuştu. 

RIZALIK ALDI 

Kampanyasına Alevi Kültür Dernekleri Esenyurt Şubesi  Başkanı Hüseyin Çam’ı Örnek Cemevi’nde ziyaret ederek başlayan Doğan Demir, destek isteyerek rızalık aldı. Başkan Çam ve yöneticiler tarafından ağırlanan Doğan Demir, seçim bölgesindeki tüm Alevi örgütlerini fırsat bulduğu ölçüde ziyaret etmek istediğini söyledi. Dernek yöneticileri ise genel başkanlıklarını da yapan Demir’in bölge milletvekili olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

TEK TEK ARADI

Seçim bölgesinde yaşayan parti kurucuları, eski ve yeni başkan ve yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanlarını tek tek arayan Doğan Demir, sohbet ettiği partilileri programlarına davet etti. Demir ayrıca bu partilileri bir araya getirmek için davetlerde bulundu. Cemevi ziyareti sonrası teşkilat ziyaretlerine yeni atanan Bağcılar İlçe Başkanı Mertcan Kaplan ve yönetimini ziyaret ederek başlayan Demir, partililer tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Ziyaret programları bölge esnaf ve hane ziyaretleriyle sahura kadar devam etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.