BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP’li adaylar Ordulular ve Gümüşhane Tekkeliler Derneği ile buluştu

CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili adayları iftar sonrasında Körfez Ordulular Kalkındırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kocaeli İli Gümüşhane Tekkeliler Derneği’ni ziyaret etti, hemşehrilerinin taleplerini hayata geçirmek için tek tek dinledi 

14 Nisan 2023 15:13
CHP’li adaylar Ordulular ve Gümüşhane Tekkeliler Derneği ile buluştu

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala saha programlarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadroları önceki akşam iftar sonrası Körfez Ordulular Kalkındırma, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Kocaeli İli Gümüşhane Tekkeliler Derneği’ni ziyaret etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal, ilçe yönetimi, meclis üyeleri, CHP Kocaeli 28. Dönem Milletvekili adayları Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Tülin Güngör Keçeci, Mehmet Ümit Küçükkaya’nın katıldığı ziyaretlerde hemşehri derneklerinin talepleri dinlendi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN SELAMLARINI GETİRDİK

İlk olarak Körfez Ordulular Kalkındırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tuncay Demirel  ve dernek üyeleri ile bir araya gelen milletvekili adayları hem kendilerini tanıttı hem de hemşehri derneklerine yönelik ilimizde yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milletvekili adayları Ordulular buluşması sonrası Kocaeli İli Gümüşhane Tekkeliler Derneği Başkanı Gürsoy Alkan ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı; “Bizleri konuk ettiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını sizlere getirdik” dedi.

HERKESİN EŞİTÇE BÖLÜŞECEĞİ

Başkan Sarı konuşmasına şu sözlerle devam etti: “14 Mayıs seçimlerinde bu topraklara baharı yeniden getirmek için gün sayıyoruz. Bu topraklar hepimizin. Herkesin eşitçe bölüşeceği günler yakın. Ayrım yapmaksızın birbirimize tutunacağımız, adaletin, demokrasinin herkes için işleyeceği, geçim derdiyle vatandaşın dertlenmeyeceği günler yakın. Sizlerin meclisteki sesi olacak olan milletvekili adaylarımız ile yanınızdayız. Tüm taleplerinizi tek tek not aldık. Çözüm noktasında sizlerle beraber hareket edecek, sizlerin her talebini hayata geçireceğiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.