BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Demir, İstanbul’da seçim startını verdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, seçim bölgesi olan İstanbul’da gerçekleştirdiği bir dizi toplantı ile seçim startı verdi. Demir, yüksek temposuyla adeta seçimi sürklase edeceğinin mesajını verdi. 

13 Nisan 2023 07:17
Demir, İstanbul’da seçim startını verdi

Kocaeli’de yaşamasına rağmen Ankara merkezli siyaset yaparak partisi adına tüm ülkede aktif çalışmalar yürüten Doğan Demir, adaylık listelerinin kesinleşmesinden sonra kolları sıvadı. Arnavutköy, Bağcılar, Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece, Silivri’den oluşan İstanbul 3. Bölge adayı olan Demir, ekibiyle birlikte adeta üs kurdu. 

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla çalışmalarını başlatan Doğan Demir, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı. Beşiktaş SKM’de gerçekleştirilen toplantıda İmamoğlu, dört yıl önce yaşanan seçim sürecinde elde ettikleri deneyimleri aktardı. Yoğun toplantı trafiğinde İstanbul Atatürk Kongre Merkezi’nde atölye çalışmasına katılan Doğan Demir, burada; Cemal Enginyurt, Bülent Kaya, Fevzi Donat ve Berna Sukaş ile eşgüdümün güçlendirilmesi için yöntemleri tartışarak yol haritasını belirledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.