BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akşener’e hadsiz diyen AKP’li Hocaoğlu’na sert sözler

İYİ Parti’nin eski yöneticilerinden İbrahim Demirtaş, Genel Başkanı Meral Akşener’e ilgili sosyal medya hesabından hadsiz kadın başlıklı paylaşım yapan AKP İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu’na sert çıktı. 

08 Nisan 2023 19:44
Akşener’e hadsiz diyen AKP’li Hocaoğlu’na sert sözler

İYİ Parti eski İzmit ilçe Başkan Yardımcısı İbrahim Demirtaş’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Hadsiz kadın bu iğreti sözü bu toplumun oy vererek seçtiği bir meclis üyesi söylüyor. Kime söylüyor? Yarın yürüyüş yolunda karşılaşabileceği İzmitli bir hanımefendiye söylüyor.

Kime söylüyor? Bir öğretmene bir anneye söylüyor? Kime söylüyor? Bu ülkenin eski İçişleri Bakanına söylüyor. Bu ülkenin T.B.M.M inde başkan vekilliği yapmış bir Türk kadınına söylüyor.

Kime söylüyor; Bugün Cumhur İttifakı’nın korkulu rüyası Millet İttifakı’nın içinde korkulanların karşısında durabilecek tek partinin Genel Başkanına söylüyor. Ayıptır belki yan komşun, belki ailenden biri de Sayın Akşener’in ve İYİ partinin sempatizanıdır.

Belki sabah ilk onun il başkanı ile ilçe başkanı ile aday adayları ile karşılaşacaksın. Şimdi sorarım asıl hadsiz kimdir? Böyle bir kelimeyi kullanmaktan imtina ederiz biz, ama siz hak ettiniz.

İYİ partinin HDP’ye de tüm terör örgütlerine de bakış açısı bellidir. Mesela bir secim kazanmak için terör elebaşının mektubuna tenezzül etmemiştir etmez. Mesela terör elebaşının kardeşini devletin TV’lerine çıkarmaz,

Mesela Oslo’da, Habur’da devleti zaafa uğratmaz. Size daha çok şey yazmak isterdim ama aslında şu cevabıma dahi değmezsiniz. Ya ne demek hadsiz bir irdelemek istedim. Hadsiz kimdir?  Biz bu şehirde beraber yaşayacağız ama hadsizce değil. Bu şehrin değerlerine saygı duyarak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.