BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Anayurtlu:  Esnaf iş yapamazsa Türkiye kaybeder

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mustafa Anayurtlu bugün Başiskele Barbaros Mahallesi bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Anayurtlu esnafa Meral Akşener’in selamını iletti 

08 Nisan 2023 23:01
Anayurtlu:  Esnaf iş yapamazsa Türkiye kaybeder

İlimizin tanınan simalarından eğitimci-yazar ve İzmit’te esnaf olan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Mustafa Anayurtlu bugün İyi Parti Başiskele ilçe teşkilatı ve beraberindeki heyet eşliğinde Başiskele Barbaros Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Sahada olduğu günden yana ilimizin her köşesinde esnafla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinleyen, ekonomik sıkıntılar, zamlar ve yüksek maliyetler nedeniyle esnafın çok zor durumda olduğunu aktaran Mustafa Anayurtlu; “Ben de bir esnafım. İlk günden beri esnafın halinden esnaf anlar diyorum. İlçe ilçe gezdik, esnafımıza bir nebze olsun umut olabilmek adına sahayı bırakmayacağım. Esnaf iş yapamazsa Türkiye kaybeder, hepimiz kaybederiz. İnşallah mensubu olduğum parti vesilesiyle ben de elimi taşın altına koyacağım.” dedi. Ziyaret ettiği esnafa işlerinde kolaylıklar dileyen Anayurtlu’ya esnaf seçim sürecinde başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.