BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA Partisi’nde bayrak teslimi

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na Dr. Semih Taşveren’in atanması ardından gerçekleştirilen ilk İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda milletvekili aday adaylıkları nedeniyle boşalan başkanlıklara il yönetimi içerisinden atamalar yapıldı 

31 Mart 2023 16:26
DEVA Partisi’nde bayrak teslimi

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Teşkilâtı bir yandan kurduğu Seçim Koordinasyon Merkezi üzerinden seçim çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da milletvekili aday adaylıkları nedeniyle boşalan idari görevlere yeni atamalar yaparak parti teşkilâtını daha da güçlü hale getiriyor. Kurucu İl Başkanı Adem Koç’un milletvekili aday adaylığı için istifasının ardından DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan Dr. Semih Taşveren’in yönetiminde yapılan İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yeni görev dağılımı belirlendi.

DEĞİŞEN GÖREV VE YENİ ATAMALAR

Buna göre Adem Koç’tan boşalan İl Başkanlığına Dr. Semih Taşveren, Bilge Banu Yarbil’den boşalan İl Sekreterliği’ne Hatice Şirin, Alptekin Cevherli’den boşalan Kurumsal İletişim Başkanlığı’na Büşra Oğuz, Gamze Durmaz’dan boşalan Kadın Çalışmaları Başkanlığına Nur Banu Yalçın, Çağlayan Ateş’ten boşalan Ekonomi Ve Finans İşleri Başkanlığına Erdem Küçükateş, Dr. Semih Taşveren’den boşalan Teşkilât İşleri Başkanlığı’na Batuhan Aykan, Batuhan Aykan’dan boşalan Sağlık İşleri Başkanlığı’na Özlem Kaya, Nur Banu Yalçın’dan boşalan Yerel Yönetimler Ve Şehircilik İşleri Başkanlığı’na Osman Güzel atandı.

KOCAELİ’MİZE DEVA OLACAĞIZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren, “Şu an’a kadar kuruluşundan günümüze partimize hizmet etmiş, çok önemli görevleri yerine getirmiş ve bugün milletvekili aday adayı olarak Ankara’ya Kocaeli’mizi temsil etmek üzere uğurlamaya hazırlandığımız arkadaşlarımızın yerine; yine en az onlar kadar başarılı ve çalışkan arkadaşlarımızın atamalarını yaptık. Bayrak devir teslimini gerçekleştirdik. İnanıyorum ki ekibimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ‘Şampiyon Kocaeli’ unvanını başarıyla sürdürmeye devam edeceklerdir. Aday adaylarımıza ve yeni görevlerine atanan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Milletimiz biraz daha sabretsin, şunun şurasında bu sıkıntı ve krizlerden kurtulmamıza 1,5 aydan az bir zaman kaldı. DEVA Kadroları ile inşallah çok yakında milletimize ve Kocaeli’mize DEVA olacağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.