BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Davutoğlu’nun prensi Demir hangi listede olacak?

Partisinin kuruluşundan itibaren adeta bir nefer gibi çalışan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir’in hangi ilden aday gösterileceği merakla bekleniyor.  

31 Mart 2023 07:34
Davutoğlu’nun prensi Demir hangi listede olacak?

Ülkede ayak basmadık yer bırakmayan ve yaşanan deprem felaketinden sonra yaptığı başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Doğan Demir’in ittifak içerisinde sağlanacak mutabakatla seçilebilir bir yerden aday gösterilmesine kesin gözle bakılıyor. 

KILIÇDAROĞLU VE DAVUTOĞLU’DAN TEŞEKKÜR

Deprem bölgesi Defne’de kurduğu konteyner, aşevi ve yaptığı yardımlarla gönüllerde taht kuran Doğan Demir, geçtiğimiz günlerde deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na brifing veren Doğan Demir, iki genel başkanında takdirini kazanmıştı. İttifakın kuruluş aşamasında perde arkasında ince bir diplomasi yürüten ve yaptığı çalışmalar göz önüne alındığında Doğan Demir’in genel başkan kontenjanından aday gösterilmesine mutlak gözle bakılıyor.

KOCAELİ’DEN 9 BAŞVURU

Bu arada partinin Kocaeli teşkilatından 9 kişinin milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptığı öğrenildi.  Zeki Sari, Gülşen Efe, Serap Çakır, Alican Karakaya, Hasan Arabacı, Eşay Taştan, Deniz Akgül , Yeşim Yener Akdeniz  ve Zeynep Subaşı’dan oluşan listenin önemli bir bölümünün Gebze bölgesinden olması dikkat çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.