BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Arduç: AGD ile aynı hedefe yürüyoruz

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Caner Arduç, 14 Mayıs’ ta gerçekleştirilecek 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.  

29 Mart 2023 18:07
Arduç: AGD ile aynı hedefe yürüyoruz

Partisinin Gençlik Kollarıyla Gündüzleri seçmen ziyaretleri yapan Arduç, İftarını derneklerle, sahurunu da evlerine davet eden gençlerle yapıyor. Dün akşam iftar programında Anadolu Gençlik Derneği Körfez şubesine misafir olan Arduç, “Yeni bir dönemin şafağındayız.  Güzel ülkemizde umudu yeniden yeşertecek, insan onuruna yaraşır hayat şartlarını hep birlikte tesis edeceğiz. Kimsenin kalbini kırmadan, güvenini boşa çıkartmadan kaybedeni olmayan bir Türkiye’ yi yeniden inşaa edeceğiz” dedi.

ORTAK AKIL, İSTİŞARE VE UZLAŞI İLE YÖNETECEĞİZ

Dün Akşam Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner ARDUÇ, CHP Körfez Gençlik Kolları Başkanı Ercan Şamlı, Derince ve Başiskele Gençlik Kolları Başkanları Ali Demir, Levent Soycan ile birlikte Anadolu Gençlik Derneği Körfez Şube Başkanı Arkın Cengiz ve yönetimini ziyaret etti. Önümüzdeki seçimlerle ilgili Kocaeli’ deki bütün gençlik oluşumlarına ziyaretlerini sürdüreceğini söyleyen Arduç, “Bu ülke için büyük bir şans olarak gördüğüm 6’ lı masa aslında ülkemizde toplumun en geniş yelpazede temsil edildiği, milletin bizzat kendisinin kurduğu masadır. Bu masanın tek amacı Erdoğan’ ı göndermekte değildir.  Bu masa 21 yıldır toplumu kutuplaştırıp, kendi ikballeri uğruna Türkiye’ yi uçurumun kenarına getirenlere karşı, ortak akıl, istişare ve uzlaşı ile süreç yöneten yarının Türkiye’ sini inşa ve ihya edecektir” dedi. 

FARKLI KULVARDA AYNI HEDEFE YÜRÜYORUZ

Sevgi ve Kardeşliğin teminatı sloganıyla yıllardır ülkemizde hizmet veren saygıdeğer kurumlardan birisi olan Anadolu Gençlik Derneği ile aslında düşüncelerinin, hayata bakışının partisiyle benzer olduğunu söyleyen Arduç “ Anadolu Gençlik Derneğiyle aslında benzerliklerimiz çok fazla iyinin, doğrunun, Adaletin egemen olduğu bir dünya hayalini, inanç ve düşünce hürriyetini, sevgiyi, şefkati, merhameti savunuyoruz. Aslında farklı kulvarlardayız ama aynı hedefe yürüyoruz” dedi.  Sohbette dernekle ilgili bilgiler paylaşan dernek başkanı Arkın Cengiz, Erbakan hocamızın kurmuş olduğu derneğimiz AGD ve MGV(milli gençlik vakfı) olarak yaşamaya devam ediyor. Derneğimiz yıllardır canından aziz saydığı mukaddes görev aşkıyla insanlığa hizmet vermiştir. Sevgi ve kardeşlik bayrağını bugün daha geniş ufuklara taşıyoruz. Cengiz “ fedakar kadrolarımızla barışı, sevgiyi konuşarak Sevginin paylaştıkça büyüyeceği bir duygu olduğunu bildiğimiz için yıllardır “sevgi ve kardeşliğin teminatıyız” diyoruz” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.