BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AK Parti’nin Kocaeli’deki genç adayı Özsoy projeleriyle konuşuyor

AK Parti’den Kocaeli Milletvekili Aday Adayı olan genç ve başarılı iş insanı Hakan Özsoy ziyaretlerinde projelerinden bahsediyor. 

24 Mart 2023 09:37
AK Parti’nin Kocaeli’deki genç adayı Özsoy projeleriyle konuşuyor

İlimizde iş dünyasının popüler isimlerinden biri olan Haksoy A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Kocaeli Ticaret ve Ekonomi Kulübü Kocaeli İl Başkanı Hakan Özsoy, bilindiği gibi AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

VATANA HİZMET İÇİN ADAYIM

AK Parti teşkilatlarını ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Hakan Özsoy kendine olan güveni ve samimi tavırlarıyla dikkat çekiyor, sempati de topluyor. Vizyoner bir bakış açısıyla partisine katkıda bulunmak ve vatana hizmet etmek için aday adayı olduğunun da altını çiziyor.

BİR ÇOK ÖDÜLÜN SAHİBİ

Yılın en başarılı girişimci işadamı, hayırsever işadamı gibi ödüllerin de sahibi olan Özsoy geçtiğimiz günlerde depremdeki çalışmalarından ötürü onur ödülüne de layık görüldü.

Hakan Özsoy’un projeleri de şöyle:

1-    Deprem sorununun çözümüne ilişkin teknolojik araştırma geliştirme merkezi kurmak.
2-    Bilişim ve teknolojik hamlelerle milli projeler kapsamında gençlik platformlarında girişimcilik merkezleri kurmak.
3-    İşçi ve kamu personellerinin haklarına ilişkin ek sosyal hizmetler sunmak. 
4-    Kadın hakları ve hayvan haklarına ilişkin koruyucu ek önlemler almak.
5-    Halkın her kesiminin huzurlu bir ortamda her inanca, her görüşe, her yaşam tarzına saygıyla yaşayacağı ortam oluşturmak.
6-    Ak Parti’nin vizyon ve misyonunu sahada en iyi şekilde temsil etmek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.