BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ali Korkmaz AK Parti’den aday

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan AK Parti İzmit İlçe eski başkanı, Kocaeli Bilnet ve Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları’nın kurucusu Ali Korkmaz AK Parti’den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu. 

16 Mart 2023 22:23
Ali Korkmaz AK Parti’den aday

Ali Korkmaz bugün AK Parti’nin Kocaeli il binasına giderek milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Ali Korkmaz şöyle konuştu: Bu kentte doğmuş, bu kentte yaşamına devam eden, Kocaeli'yi iyi bilen, ülkesini çok seven, bu kentin bir evladıyım. Gerek eğitim, gerek iş hayatım, gerekse yurt içi ve yurt dışındaki deneyimlerimi ve kazandırdığı birikimleri şehrimizin ve ülkemizin yarınları için çalışarak ve yeni Türkiye Vizyonu ile milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için bugün sizlerle birlikte hayırlısı ile bir yola çıkmış bulunmaktayım. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem Milletvekilliği Seçimlerinin Kocaeli'mize, Ülkemize hayırlar getirmesini dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.