BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akşener'den yeni öneri

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'yi ziyaretinin ardından Kürşad Zorlu açıklamalarda bulunarak, "Akşener iki başkanın yetkili ve icracı Cumhurbaşkanı yardımcısı olmasını istedi" dedi. 

06 Mart 2023 06:21
Akşener'den yeni öneri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le görüşmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi. İYİ Partili kurmaylar iki ismi kapıda karşıladı.

İki ismin ziyaretinin ardından İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, açıklamalarda bulundu.

Zorlu:

Her iki başkanımıza seçilecek Cumhurbaşkanı'nın iki Cumhurbaşkanı Yardımcısı olma konusunda önerilerimizi ilettik. Kendileri de Kılıçdaroğlu ile bunu görüşeceklerdir. 

Milletimizin sesi doğrultusunda yeni bir kuşatıcı yeni bir öneriyle Millet İttifakı'na önerisini sunmuştur. Akşener Millet İttifakı'na yeni öneri sundu. Toplantıya katılmasını umuyoruz.

ayrıntılar geliyor...

İMAMOĞLU VE YAVAŞ İYİ PARTİ'YE GİTTİ

İmamoğlu, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, görüşmenin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde gerçekleştirildiğini söyledi. 

Ayrıca Millet İttifakı’nın toplantısı bir saat ertelenerek saat 15.00’e alındı.

İmamoğlu görüşmeden sonra şu açıklamayı yaptı:

Bugün bu çok önemli süreçte saygıdeğer İYİ Parti Genel Başkanı Akşener hanımefendiyi Mansur Yavaş beyefendi ile ziyaret ettik. Bu ziyaretimizi değerli genel başkanımız Kılıçdaroğlu'nun bilgisiyle gerçekleştiriyoruz. Biz 6'lı masanın stratejisinin varlığının çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu önemine binaen buradayız.

Yavaş ise şunları söyledi:

Bizler Millet İttifakının belediye başkanlarıyız. Masada yaşananları seyretme imkanımız yok. Hep birlikte bir araya geldik. Önümüzde seçim var. Milletimizin ayrılığa tahammülü yok. Tekrar bir araya gelinmesi arzusu halkımızın arzusu. Biz de görev edindik, bunu sayın genel başkanımıza ilettik.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.