BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kılıçdaroğlu adaylıkta ısrar edecek mi?

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in açıklamaları sonrası CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, "Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak" dedi. 

03 Mart 2023 12:24
Kılıçdaroğlu adaylıkta ısrar edecek mi?

İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adaylığı kararı sonrası Ankara’da baş döndüren hareketlilik…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını veto ettiklerini açıklayan İYİ Parti lideri Meral Akşener’in “İYİ Parti bir dayatmaya mecbur bırakılmış, ölüm ile sıtma arasında tercihe zorlanmıştır. Buna boyun eğmeyecektir” sözleri sonrası ilk değerlendirme CHP kanadından geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, şu açıklamayı yaptı: “Hiç merak etmeyin, bütün taşlar yerine oturacak.”

CHP MYK’DAN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

TBMM’de TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşen Kılıçdaroğlu’nun parti genel merkezine geçtiği ve CHP MYK’nın olağanüstü toplanacağı öğrenildi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ’A ÇAĞRI YAPTI

Akşener, bugün yaptığı konuşmanın sonunda CHP’li büyükşehir belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na seslenerek, “Millet sizi göreve çağırıyor” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.