BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeterince çadır yok

Hatay'da incelemelerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Çadır ihtiyaçları tümüyle karşılanmış değil. İnsanlar en azından yıkılan binalarının yakınında çadır olmasını istiyorlar" dedi. 

22 Şubat 2023 06:07
Yeterince çadır yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu depremde büyük hasar gören Hatay’ın Defne ilçesine gitti. Burada açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

– Su sorunu var hâlâ çözülmemiş durumda. Çadır ihtiyaçları tümüyle karşılanmış değil. İnsanlar en azından yıkılan binalarının yakınında çadır olmasını istiyorlar.

– Çadır ihtiyaçlarını giderilmesi için de belediye başkanlarımız ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Maalesef sadece Hatay değil, diğer bölgelerde de çadır ihtiyacının yeteri kadar karşılanmadığını görüyoruz.

– Bu kente süratle yapılaşma sağlayacağız demek doğru değil. Elbetteki yeni yerleşim yerleri olabilir, binalar yapılabilir ama kentin dokusunun korunması gerekiyor.

– Belediye başkanlarımız engellemeleri aşıp hizmet etmeyi sürdürüyorlar. İyi ki bu ülkede yerel yönetimler var, olmasaydı tablo çok daha vahim bir süreci bize yaşatabilirdi. Hiçbir ayrım yapmaksızın bütün belediye başkanlarına gerçekten yürekten teşekkür ederim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.