BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Serap Çakır’dan Miraç Kandili mesajı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, Miraç Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

17 Şubat 2023 11:23
Serap Çakır’dan Miraç Kandili mesajı

Başkan Serap Çakır, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye'nin bağrında 7’den 70’e derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketini yaşadığımız bugünlerde, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olmamızın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu yaşayarak gördük.

Allah, Hazreti Muhammed'e İsra Suresi'nde de yer alan insanın yaşama hakkını, şeref ve haysiyetini korumayı, toplumun huzur ve güvenini sağlamayı amaçlayan ahlak ve fazilet düsturlarını Miraç gecesinde bildirdi.

Hassas dönemlerden geçtiğimiz ve mucizelere tanıklık ettiğimiz şu zor günleri Rabbim, içerisinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu Miraç hürmetine, daha kolay atlatmamızı nasip etsin.  

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Miraç mucizesinin gerçekleştiği, tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gün ve gecesinde bol bol dualarımızı ederek namazımızı kılarak manevi dünyamızı aydınlatacağız. 

Bu vesileyle öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kocaelili hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandil’ini kutluyor, bütün insanlığa huzur, mutluluk getirmesini, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.