BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah Partisi Kocaeli’de kriz masası kurdu

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan İl başkanın divanını olağanüstü olarak topladı. Gerçekleşen deprem sonrasında yapılacaklar hakkında kararlar alındı.  

07 Şubat 2023 06:26
Yeniden Refah Partisi Kocaeli’de kriz masası kurdu

Parti Genel Merkezinde kurulan kriz masasından sonra tüm illerde kriz masası kuruldu. Kocaeli olarak İl Başkanlığında kriz masası oluşturuldu. Yeniden Refah Partisi olarak her daim milletimizin yanında olduğunu belirten Taştan hızlı şekilde kriz planını ortaya koyup, Başkanlık divanında istişare edildi.

Tüm il ve ilçe binaları açık tutulacak. Yapılacak Ayni Yardımlar(giyecek, çocuk bezi, battaniye, ısıtıcı vb.) Kocaeli İl Teşkilat binasında toplanacaktır. Yardımlar noktasında Sosyal İşleri Birim Başkanı Mehmet Küçükkeskin ile tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımız irtibata geçebilirler.

KOCAELİ TEŞKİLATI STK BİRİM BAŞKANLIĞINCA 6 İŞ MAKİNASI YOLA ÇIKTI

Kocaeli il Teşkilatı öncülüğünde STK Birim Başkanı İzzet Paşadağlı Kocaeli Makinacılar ve Hafriyatçılar Birliği grup kurucusu olarak 6 iş makinası deprem bölgesine gitmek üzere yola çıkmıştır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.