BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu’ndan Başkan Altunal’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez İlçe Başkanı olarak atanan Gülseren Solmaz Altunal’ı, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Erol Akalın ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundular.  

26 Ocak 2023 15:11
Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu’ndan Başkan Altunal’a ziyaret

Aynı zamanda Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu yönetiminde bulunan Gülseren Solmaz Altunal, mevcut ilçe başkanı Bülent Yıldız’ın milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesinden sonra ilçe başkanlığı görevine atanmıştı. Ataması yapılan Gülseren Solmaz Altunal’ı hemşerileri yalnız bırakmadı. Parti binasında hemşerileri Gülseren Solmaz Altunal’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan federasyon yönetimi; memnuniyetlerini dile getirdi.

AKALIN, ‘ ARTIK TEMSİL MAKAMINDA VARIZ’

Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın; Gülseren Solmaz Altunal’ın ilçe başkanlığı görevine gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Artık biz Yozgatlılar doyduğumuz yer olan Kocaeli’nde temsil makamında olmaya başladık. Federasyon yönetiminde olan Sayın Gülseren Solmaz Altunal’ın ilçe başkanı olması bizleri sevindirdi. Kocaeli’nde 33 bin Yozgatlı var. Kocaeli’nde ki Yozgatlılar olarak Gülseren Solmaz Altunal’ın ilçe başkanı olmasına oldukça çok sevindik. Kendisine başarılar diliyoruz. Her zaman yanındayız. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Kendisine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun.” dedi,



ALTUNAL, ‘ÇOK MUTU OLDUM’

Hemşerilerinin kendisini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ise, ‘Hemşerilerimi yanımda görmek çok onur verici bir duygudur. Kendilerine teşekkür ediyorum. Elimizden gelen hizmetin en iyisini yapmak için var gücümle çalışacağım. Çok güzel ve uyumlu bir ekibimiz var. Bizim için önemli olan vatanımız ve halkımızdır. Milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımı olacaktır. Hepimiz güzel günlerde bir araya geleceğiz. Birlik içinde olacağız. Bizim tek bir ülkemiz var. Ülkemize sahip çıkacağız. Güzel günlerin arefesindeyiz. “dedi.

PLAKET VE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Daha sonra Altunal’a, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın ve yönetim kurulu üyeleri federasyonunun logosu olan özel plaket ve çiçek takdim etti; birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.